NaslovnicaOstale markeChevrolet74-godišnji Rambo kupio superautomobil

74-godišnji Rambo kupio superautomobil

Akcioni filmovi iz osamdesetih su zaista bili životopisni. Najveće produkcije su rađene u USA, a jedan od njih je kultni Rambo.

Glavnu ulogu je odigrao dobro poznati i voljeni Sylvester Stallone. Američki glumac je odglumio vijetnamskog veterana koji se po povratku kući borio s brojnih problemima asimilacije.

Film je svojevremno izazvao puno kontraverzi jer je bio poistovjećen sa stvarnošću u kojoj vojnici koji su se vraćali iz teških misija nisu imali dovoljnu podršku države.

Stari gospodin Stallone

Sylvester Stallone je glumio u nekoliko desetaka važnih filmova i odigrao brojne glavne uloge. Najpoznatije su bile uloge spomenutog John Ramba i Rockyja Balboe (boksač koji ide teškim putem do vrha).


Vrijeme neumoljivo leti i Stallone se više ne pojavljuje toliko često. Podsjećamo da je rođen 1946. godine, što znači da će u julu slaviti 75. rođendan. Važno je, međutim, da je u izvrsnoj formi – vježba, dobro se oblači i rado razgovara s medijima.

Novi ljubimac u garaži

Posljednja kupovina također je dokaz da uživa u životu. Sylvester je odlučio kupiti superautomobil iz svoje zemlje – Chevrolet Corvette Convertible 2021


Ispod haube nove Corvette nalazi se LT2 V8 benzinski motor zapremine 6,2 litara. Preko 8-stepenom automatskog mjenjača puni potencijal od 497 konjskih snaga i 630 Nm usmjerava se na stražnju osovinu. Cijene ovog modela se kreću oko 70,000 USD – oko 110,000 maraka

 

We are extremely proud and honored (and a little ⭐ star-struck) to be able to say Sylvester Stallone is now one of our…

Posted by Chevrolet Buick GMC Cadillac of Murfreesboro on Subota, 6. Februar 2021.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -Most Popular

Recent Comments