NaslovnicaNovostiHyundaiKamuflirani Hyundai Santa Fe 2024. Silueta podsjeća na produženi Defender

Kamuflirani Hyundai Santa Fe 2024. Silueta podsjeća na produženi Defender

Južnokorejski brend uskoro završava rad na novoj generaciji velikog SUV-a.

Hyundai Santa Fe 2024 još uvijek nije otkriven u punom sjaju, ali na webu ima dosta kamufliraih fotografija. Jedan od domaćih YouTubera odlučio je gledatelje upoznati sa siluetom automobila.

Trenutna generacija ovog modela prodaje se od 2018. godine. Prije dvije godine bio je na tretmanu pomlađivanja i imali smo priliku obaviti testne vožnje. Još uvijek izgleda svježe, a u isto vrijeme nudi vrlo dobro izrađenu i ergonomsku unutrašnjost.

Hyundai Santa Fe 2024 – šta dolazi?

Korejski influencer primijetio je prototip na parkiralištu i odlučio ga predstaviti. Karoserija se značajno promijenila. Aktualna generacija može se pohvaliti izrazito kosim krovom i brojnim oblinama. Kod novajlije primjećujemo više oštrih linija.

Iako je kamuflaža stvarno opsežna, nije teško vidjeti vrlo velika bočna stakla. Sumnjamo da će se prednja strana odnositi na najnovije modele marke. Prednja svjetla korištena u testnom primjerku ne moraju biti originalna. Zapamtite da proizvođači koriste različite strategije kako bi prikrili svoje buduće modele.

Silueta novog automobila podsjeća na Land Rover Defender u njegovoj najdužoj verziji. Jesu li dizajneri htjeli koristiti retro stil? Ovo je teško isključiti. Ostaje čekati sljedeće fotografije.

Hyundai Santa Fe 2024 bi trebao biti predstavljen sredinom sljedeće godine. Očekujemo hibridne pogone. Konvencionalni motori vjerojatno će nestati iz evropske ponude. Međutim, električna verzija se ne može isključiti.

Hyundai Tucson (2022). Cijena u BiH kreće od 43,990 KM
VEZANI ČLANCI
KUPUJEMO NOVE