NaslovnicaNovostiFordFord Store u Tuzli predstavio novu Kugu, Pumu i Ranger Raptor

Ford Store u Tuzli predstavio novu Kugu, Pumu i Ranger Raptor

Jučer je Ford Store u Tuzi promovisao novitete koji su upravo stigli na bh. tržište i to Ford Kuga, Puma i Ranger Raptor.

Nova Ford Kuga

„Pred Vama su zaista izvrsni Ford automobili. Gradski, porodični, luksuzni,snažni, sportski, ali i oni koji na terenu pomažu našim vatrogascima, bolničarima, prevoznicima, rudarima, i oni koji čuvaju Vaš biznis.“ Istakla je Ermina Bavčić, Marketing Manager kompanije Grand Automotive iz Sarajeva, generalnog uvoznika Ford automobila za BiH.

Nova Ford Kuga

Promocije je upriličena u Fordovom salonu u Tuzli za ograničen broj novinara i gostiju.
Obzirom da nije bilo moguće pozvati sve drage prijatelje i poslovne partnere, u doba pandemije, cjelokupna promocija je imala Live stream izvedbu koju možete pogledati na Facebook stranici FordBiH:

Jasmin Mešić iz kompanije Remex Tuzla istakao je kako je velika čast i zadovoljstvo što je novi model Ford Kuge, predstavljen upravo u Tuzli.

PROMOTIVNA PONUDA ZA PRVE KUPCE:

Nova Ford Kuga

U Remexu su istakli i aktuelnu prodajnu akciju za Ford novitete koja podrazumijeva popuste od 2.000 do 4.000 konevrtibilnih maraka na sve modele vozila. Posebna akcija za novu Ford Kugu ST Line X podrazumijeva popust od 8.000 KM u promotivnom periodu, kao poklon prvim kupcima ovog modela.

Fordove novitete možete isprobati i ocijeniti sami, zakazivanjem testne vožnje u Ford Store-u u Sarajevu putem telefona 033 558 830 ili e-mailom info@grandautomotive.ba .

Sve informacije, ponude i detalje o Ford modelima možete zatražiti kod Ford ovlaštenih partnera u Sarajevu, Tuzli, Banja Luci i Bijeljini.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments