NaslovnicaNovostiMINIDvije godine je vozila automobil, a onda pronašla "tajni pretinac"

Dvije godine je vozila automobil, a onda pronašla “tajni pretinac”

Izuzev najjeftinijih gradskih automobila, svi ostali imaju pretinac ispred suvozača, a neki i dva. Vlasnica ovog auta to nije znala.

Pune dvije godine Mollie Goodfellow je provodila vrijeme u svom Miniju, a onda jednog dana ostala šokirana svojim pronalaskom. Sasvim slučajno našla je “tajni pretinac” i svoj pronalazak podijelila na društvenoj mreži, prenosi index.hr

“Neko me na Instagramu obavijestio da moj auto ima tajni pretinac i rekla sam: možeš si misliti! U redu! Imam ovaj auto oko dvije godine i mislim da bih znala!” napisala je u tvitu Goodfellow osvrćući se na dodatni pretinac smješten iza ukrasne obloge prednje armature.

Na društvenim mrežama moguće je naći niz videa u kojima vlasnici ukazuju na pretinac koji ih je iznenadio.

Naime, ispostavilo se kako ima još vlasnika starije generacije Minija koji nisu znali za ovaj pretinac. Mnogi su ostali iznenađeni, a jedan od komentara bio je: “Najbolja stvar je da imam Mini sedam godina, iznenadila me nova informacija, otvorio sam ga i našao neki stari osvježivač zraka. Zapravo si me upozorila na potencijalno ozbiljan problem s pamćenjem – hvala na informaciji.”

Hyundai Tucson (2022). Cijena u BiH kreće od 43,990 KM
Izvor

VEZANI ČLANCI
KUPUJEMO NOVE