NaslovnicaOstale markeFerrariAventadorov nasljednik mora pobijediti Ferrari SF90 Stradale

Aventadorov nasljednik mora pobijediti Ferrari SF90 Stradale

Lamborghini nas lagano priprema za lansiranje nasljednika svog vodećeg modela. Proizvodnja Aventadora završila je prije nekoliko mjeseci.

Posljednja generacija bila je verzija Ultimae LP780-4, koja je prodana u samo 600 primjeraka. Na cestama se pojavilo 350 Coupea i 250 Roadstera.

Nažalost, kao što se možda sjećate, u februaruu 2022. izbio je požar na brodu koji je, između ostalih, prevozio 15 Aventadora u ovoj verziji u Sjedinjene Države.

Sada su urednici CarWow-a otkrili svoja predviđanja o nasljedniku Aventadora. Prikazani su i autorski prikazi koji prikazuju njegov potencijalni izgled. Novi automobil će pokretati potpuno novi V12 motor, podržan hibridnim sistemom. Prema novinarima, očekuje se da će cijeli set proizvesti preko 1000 konjskih snaga.

Ferrari SF90 Stradale viđen je ispred tvornice Lamborghinija. Njegovu izvedbu mora pobijediti nasljednik Aventadora. Zato možemo očekivati ​​ubrzanje od 0 do 100 km/h za manje od 2,5 sekunde. Prema našem mišljenju, premijera novog modela održat će se ove godine. Prvi primjerci kupcima bi trebali biti isporučeni sredinom 2023. godine.

VEZANI ČLANCI
KUPUJEMO NOVE