NaslovnicaNovostiFordVeć znamo kako će izgledati novi Ford Mondeo. Da, bit će to...

Već znamo kako će izgledati novi Ford Mondeo. Da, bit će to SUV

Možemo se nervirati, vikati da to nije red, ali stvarnost je neumoljiva. Limuzine su prošlost, ljudi vole SUV-ove. Nije bitno radi li se o Alfi Romeo ili Citroenu. Šema je jednostavna. Proizvođač predstavlja SUV, kupci trće u prodajne salone s gotovinom ili odobrenim kreditom. Mustang? Savršeno ime za terenac. Citroen C5? Najbolji SUV ove marke. Nije ni čudo što će Ford Mondeo sljedeće generacije biti SUV. To je jedini način da oživite pogoršanu prodaju Mondea u Evropi. Prmijera novog SUV-a Ford Mondeo sve je bliža.

Na internetu se sve češće pojavljuju fotografije sve manje kamufliranih prototipova Ford Mondea. Zahvaljujući tome, grafički dizajneri su uspjeli stvoriti prilično uspješnu vizualizaciju novog Ford Mondea.

Znamo jedno – prodavat će se kao nikada prije. Ažuriranje asortimana zasad je najbolji način zarade. Ford je to uspio prije godinu dana lansiranjem nove Pume. Pored negodovanja na internetu, kupci su pohrlili u salone kupovati novu Pumu. U prvoj godini prodaje u Evropi prodato je 118 000 primjeraka. Impresivni rezultati.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments