NaslovnicaNovostiToyota RAV4 Adventure - po čemu se razlikuje?

Toyota RAV4 Adventure – po čemu se razlikuje?

Nova Toyota RAV4 Adventure Special Edition pridružuje se Toyoti RAV4. Saznajte više o ovom automobilu i pogledajte po čemu se ističe.

Toyota RAV4 u svom petom izdanju debitovala je 2019. godine i trenutno je jedan od popularnijih novih automobila u Bosni i Hercegovini. Uvođenje atraktivno dizajnirane varijante Adventure ima priliku dodatno povećati atraktivnost ovog modela u očima kupaca. Pa hajde da saznamo šta karakteriše japanski SUV u novoj verziji. Toyota RAV4 Adventure verzija dobila je više terenski izgled, a prednji dio pomalo podsjeća na Hilux Invincible. To je zbog redizajniranog prednjeg branika s crnom rešetkom i donjim logotipom marke, koji se nalazi u sredini rešetke hladnjaka, a ne samo ispod linije poklopca motora kao u drugim varijantama. Novi farovi za LED projektore i LED svjetla za maglu također privlače pažnju .

Dodatna karakteristika avanturističke verzije su 19-inčne aluminijske felge sa sivom, mat površinom. U slučaju primjerka s fotografija, treba  spomenuti i dvobojno lakiranje, što nije slučajno. Boja Urban Khaki, u kombinaciji sa krovom Dynamic Grey.

Unutrašnjost Toyote RAV4 Adventure sadrži presvlake od crne kože rezervisane za ovu verziju sa kontrastnim narandžastim šavovima. I to nije sve – kabina također ima novo LED osvjetljenje, osvijetljene tipke za otvaranje prozora i dodatne USB priključke.

Toyota RAV4 Adventure standardno je opremljena hibridnim sistemom sa AWD-i inteligentnim pogonom na sve točkove, a maksimalna snaga mu je 222 KS. Japanski SUV u ovoj konfiguraciji ubrzava od 0 do 100 km / h za 8,1 sekundu.

Provjerite trenutni cjenovnik Toyota RAV4 u Bosni i Hercegovini

NOVOSTI