NaslovnicaNovostiSuperchargeri dobivaju još jednu funkciju! Tesla uveo opciju naručivanja brze hrane na...

Superchargeri dobivaju još jednu funkciju! Tesla uveo opciju naručivanja brze hrane na punjačima.

Tesla je uveo funkcionalnost prilagođenu našem vremenu. Ekran automobila omogućit će vam da naručite brzu hranu na punjaču na kojem planirate puniti svoj automobil.

Dobro ste pročitali. Tesla će omogućiti vozaču da naruči hranu i kupovinu s punjača. O tome je pisao Whole Mars Catalog profil na platformi x.com kojom upravlja Elon Musk.

Funkcionalnost će biti dostupna u Velikoj Britaniji na odabranim Superchargerima i značit će da neće samo Tesla nadopunjavati energiju kada se vozi do “pojila”. Sada ćete i vi, njegov vozač – također moći koristiti hranilicu. Na licu mjesta čekat će kurir s hranom s portala Just Eat Takeaway, poznatog u BiH kao Glovo.

Autori posta su oduševljeni ovom idejom. Po njihovom mišljenju, ovo je rješenje kakvo je Elon Musk čekao kada je dizajnirao softver za Teslu. Valjda je riječ o divljenju digitalnoj integraciji raznih područja života i nevjerojatnoj udobnosti korištenja najnovijih tehnoloških dostignuća, a ne o mogućnosti jedenja na punjaču. Mislim da ima nečeg “nezdravog” u ovoj konkretnoj ideji. Ukratko, može li biti išta američkije od brze hrane koja se jede u autu? A ako je ovaj automobil kalifornijska Tesla, već možemo govoriti o vrhuncu amerikanizma.

Ako neko ko čita ovaj tekst želi napraviti bosanskohercegovačku verziju, uvijek može naručiti Glovo dostavu ispred punjača putem svog telefona.

VEZANI ČLANCI

KUPUJEMO NOVE