NaslovnicaNovostiPeugeot 508 Coupe. Zašto da ne

Peugeot 508 Coupe. Zašto da ne

Velik broj automobilskih projekata koji su više ili manje uspješni svakodnevno se postavlja na internet. Ovaj je ipak privukao našu pažnju.

Peugeot 508 Coupe bio bi službeni nasljednik modela 407 Coupe. Da, naziv je malo drugačiji, ali koncept i segment su potpuno isti. Hoće li Francuzi doći u iskušenje takvom karoserijskom varijantom?

Pa, u to opravdano sumnjamo, jer danas nema novaca za ovakve automobile. Prisjetimo se da će se tržišna revolucija dogoditi već 2035. godine i moramo se pripremiti za neizbježne promjene.

Peugeot 508 Coupe


Ipak, ovim projektom ugodimo očima i mašti. Njegov autor je X-Tomi , koji već iza sebe ima desetke uspješnih grafika. U ovom slučaju, malo je promijenio liniju krova limuzine, skratio bočna stakla i riješio se stražnjeg para vrata.

Prednji dio je ostao isti kao i kod novog facelift modela. Ne bi se morali mijenjati ni elementi stražnje rasvjete jer nova generacija francuskog automobila izgleda zaista sjajno.

Peugeot 508 Coupe mogao bi dobiti plug-in hibridni pogon temeljen na 1,6-litrenom benzinskom motoru. Najsnažnija konfiguracija danas nudi oko 360 konjskih snaga. Motor je standardno integrisan s osmostepenim automatskim mjenjačem.

Peugeot 308 (2022) Cijena u BiH kreće od 45,729 KM
VEZANI ČLANCI

KUPUJEMO NOVE