Timovi Formule 1 s vremena na vrijeme se rješavaju nepotrebne opreme istovremeno zarađujući značajan novac. Garažna prodaja za ljubitelje auto-sporta je upravo započela. Prodaje se Renault RS 16 odjeven u boje sezone 2019. Ovo je prava poslastica
Ako ste dovoljno bogati i želite se na trenutak osjećati kao vozač F1 ili jednostavno tražite zanimljiv ukras za svoj salon, Renault ima nešto za vas. RS 16 automobil s kompletnom opremom.

Bolid u cjelini nikada nije sudjelovao ni u jednoj utrci, ali njegovi pojedini dijelovi jesu. Tim Renault F1 napravio je ovaj jedinstveni automobil od polovnih dijelova, što garantuje da su 100 posto vjerni originalu.

Vozilo izgleda sjajno, a podsjeća i na nekoliko uspjeha koje je Renault postigao u sezoni 2019. godine. 4. mjesto Daniela Ricciarda na VN Italije i 5. mjesto na ljestvici konstruktora. Da, Renault je u prošlosti imao spektakularnije rezultate. Međutim, to ne mijenja činjenicu da opisani automobil može biti prava poslastica za navijače francuske momčadi.
Renault RS 16 stavljen je na prodaju službenom aukcijom F1 Authentics, koja će završiti 14. decembra 2020. U vrijeme pisanja ovog članka (10.12.) Najviša ponuda iznosi £ 40,300.00. Cijena će zasigurno još više porasti.