NaslovnicaNovostiHyundaiHyundai Motor Group osvojio niz priznanja na dodjeli nagrada 2022 Newsweek Autos

Hyundai Motor Group osvojio niz priznanja na dodjeli nagrada 2022 Newsweek Autos

  • Tri brenda Hyundai Motor Group osvajila su ukupno osam nagrada
  • Grupacija je osvojila šest nagrada za najbolji proizvod i dve ukupne nagrade za brend
  • Newsweek Autos rangira vozila prema utiscima vožnje, karakteristikama i specifikacijama

Hyundai Motor Group osvaja niz priznanja na dodjeli nagrada Newsweek Autos 2022. Tri Hyundai Motor Group brenda dobila su ukupno osam nagrada.

„Naša tri brenda – Hyundai, Kia i Genesis – dosljedno nude proizvode sa vodećim dizajnom u klasi, inovacijama, kvalitetom i performansama, i mi smo oduševljeni što je Newsweek to prepoznao”, rekao je Chung Kook Park, predsjednik i šef Odjeljenja za istraživanje i razvoj u Hyundai Motor Group. „Usred transformacije u novu eru mobilnosti, naš osnovni cilj ostaje isporuka vozila koja našim kupcima nude kombinaciju privlačnosti i upotrebljivosti bez premca u svijetu.”

Hyundai Motor je prepoznat kao pobjednik u tri kategorije nagrada Newsweek Autos 2022.

Elegantni Kona subkompaktni SUV nagrađen je kao ‘Najbolji mali SUV’, dok je sportsko avanturističko vozilo Santa Cruz proglašeno za ‘Najbolji mali pikap’. Hyundai je takođe izabran za ‘Najbolji brend za uloženi novac’, zahvaljujući visokom kvalitetu proizvoda i izdašnoj ponudi vrhunskih funkcija u svim modelima.

Nagrade Newsweek Autos za 2022. ističu najbolje u industriji u 25 pojedinačnih kategorija vozila i brendova. Oko 150 vozila razmatrano je za nagrade i rangirano na osnovu utisaka o vožnji, karakteristikama i specifikacijama od strane iskusnog Newsweek žirija u odnosu na konkurente u svojim kategorijama. Pobjednici su izabrani kroz dodjelu kombinacije poena – pri čemu su za dio bodova uzete u obzir objektivne karakteristike i specifikacije, a ostatak poena je fokusiran na subjektivne utiske o vožnji.

Nova Hyundai Kona 1.0 T-GDI 6 M/T 2WD Desire it – pogađa trendove

Hyundai Kona (2022). Cijena u BiH kreće od 39,990 KM

 

VEZANI ČLANCI
KUPUJEMO NOVE