NaslovnicaNovostiCitroenCitroën My Ami Buggy rasprodan za 10 sati

Citroën My Ami Buggy rasprodan za 10 sati

Nema vrata, tek je nešto veći od motocikla i juri do 45 km/h. Pored navedenog, postao je prodajni hit. Električni Citroën My Ami Buggy, predviđen za proizvodnju od 800 primjeraka, odmah je pronašao kupce.

Unikatna vozila uživaju interes kupaca. Citroën My Ami Buggy je najbolji primjer za to. “Terenska” verzija gradskog mikroautomobila upravo je debitovala u Francuskoj, Italiji, Španjolskoj, Belgiji, Portugalu i Velikoj Britaniji. Kupcima je bilo potrebno samo 10 sati da popune listu zahtjeva.

Većina od 800 jedinica planiranih za proizvodnju otići će u rodnu Francusku. Dosta će ići i u Španjolsku. Tamošnji kupac koji ruši rekorde naručio je samo 1 minutu i 10 sekundi nakon otvaranja popisa.

Neki ljudi mogu biti iznenađeni velikim interesom. Ipak, mora se priznati da My Ami Buggy nema konkurencije. Od standardne varijante razlikuje se po nedostatku vrata, čeličnih felgi i dodatnih štitnika za karoseriju. Izgleda prokleto dobro za tako mali automobil.

Mala karoserija krije električni pogon od 8 KS koji omogućuje ubrzanje do 45 km/h. Dovoljno za snalaženje ulicama prepunih gradova. Sve to u kombinaciji s prilično atraktivnom cijenom koja počinje od 7790 eura.

Nije ni čudo da je potražnja nadmašila ponudu. Oni koji žele kupiti ovaj model imat će još jednu priliku za kupovinu. Na ljeto će Citroën otvoriti registracije za još 200 primjeraka. Nažalost, samo u Turskoj i Maroku.

Citroen Ami For All. Verzija za invalide

VEZANI ČLANCI

KUPUJEMO NOVE