autopijaca.ba autopijaca.com autopijaca.me kamioni.ba rentacar.ba trazim.com zdravlje.ba

PEUGEOT KOMERCIJALNA VOZILA – POUZDANI PARTNERI ZA VAŠ POSAO!
Uspješno poslovanje mnogih kompanija danas nije moguće zamisliti bez vrhunskih sredstava transporta ljudi, robe i opreme. Siguran transport, udobost, mnogo raspoloživog tovarnog prostora, modularnost, povoljno i jednostavno održavanje, dostupnost rezervnih dijelova… sve su to parametri koji značajno opredjeljuju kupce za određene modele komercijalnih vozila. Peugeot prati ove trendove i svojom raznovrsnom ponudom omogućava odličan izbor i najzahtjevnijim kupcima.

Pravi vladar drumova u ovom segmentu je Peugeot Boxer, sa svojih 5 izvedbi karoserije: kombi/minibus, šasija, kiper, furgon i sa produženom kabinom. Pored izuzetne udobnosti, koja se približava udobnosti putničkih vozila, Boxer je dostupan u nekoliko varijanti motora snage od 90 do 120 kW. Prilagođenost praktično svakom poslu postavlja ovaj model u sam vrh ponude.

Na polju stila i tehnologije definitivno najveći skok u domenu lakih komercijalnih vozila načinio je Peugeot Partner – jedan od najprodavanijih modela. Njegove četiri različite izvedbe (Furgon, Tapee N1, Tapee i verzija sa produženom kabinom) postavljaju standarde u tehnološkim inovacijama i opremljenosti. U Partnera se mogu utovariti dvije europalete već kod kratke izvedbe L1, a u putničkom prostoru Partner omogućuje prevoz tri osobe. Novi modeli opremljeni su tehnologijama najnovije generacije: funkcija MirrorScreen, 7-inčni multimedijalni ekran osjetljiv na dodir, Active City Brake, kamera za pomoć pri vožnji unazad, pomoć pri čeonom parkiranju i Grip Control.

Izdržljiv i funkcionalan i veoma promišljeno dizajniran, novi Peugeot Expert dostupan je u tri dužine. Koncept omogućava brojne rasporede sjedišta, kako bi svim putnicima ponudio optimalan prostor. Kompaktna izvedba koja je u svom automobilskom segmentu jedinstvena omogućuje optimalno iskorištavanje prostora i može primiti do devet putnika. Može biti opremljen i prtljažnim krilnim vratima, koja su zastakljena u omjeru 50/50, te opremljena sa grijanim zadnjim staklom i brisačem stakla. Utovar prtljaga u prtljažni prostor još nikad do sada nije bio jednostavniji! Pažljivo dizajnirano vozilo zadovoljiće sve potrebe u pogledu potrošnje goriva, udobnosti, dinamičkih performansi i sigurnosti.

Novi Peugeot Traveller je opremljen brojnim tehnološki superiornim rješenjima, koja pružaju potpuno bezbrižnu i udobnu vožnju. On predstavlja pravi poziv na putovanje visokog standarda, jer vozaču i putnicima nudi obilje prostora i udobnosti. Zahvaljujući brojnim mogućnostima rasporeda od 5 do 9 sjedišta i mogućnosti salonskog rasporeda kod VIP izvedbe (4 ili 5 sjedišta jedno nasuprot drugog), Traveller se prilagođava svim vašim potrebama i zahtjevima vaših klijenata. Unutrašnji ambijent dopunjuju sistemi visokog cjenovnog razreda koji doprinose dobrom osjećaju putnika. Za još više udobnosti brine se 3-zonski klima uređaj sa funkcijom za umjerenu ventilaciju i dva zastakljena krovna prozora koja se mogu pojedinačno zastrijeti i imaju ambijentalno osvjetljenje.

Peugeot je novim modelima komercijalnih vozila načinio zaista veliki korak ka potpunom zadovoljavanju najstrožijih tržišnih zahtjeva!


Podijelite na društvenim mrežama